Vloer- en renovatiewerken

RENOVATIEWERKEN

Totale renovaties

Is uw huidige woning aan een opfrisbeurt toe? Zorg er dan voor dat u het meteen goed doet. Hoe? Door Nick Devinck BVBA in te schakelen als uw aannemer. Jarenlange ervaring en deskundigheid in renovatieprojecten, in en rond Oostende, garandeert u een vlekkeloze afwerking van uw project.

En wat meer is? Nick beseft dat een sluitend project management even belangrijk is als hoogstaand vakmanschap. Goede afspraken, de juiste materialen en de kennis van een echte stielman. Dat maakt van uw huis weer het pareltje dat bij u past. Welke stijl u ook voor ogen hebt: Modern, landelijk of klassiek. Aannemer Nick Devinck zorgt ervoor.

Badkamers

Uw badkamer: dé plaats om alle stress even van u te laten afvloeien. Maar wat doet u wanneer uw badkamer niet meer voldoet aan uw eisen? Aannemer Nick Devinck is gespecialiseerd in een hoogstaande afwerking en renovatie van uw vochtige ruimtes.

Van vloerwerk tot betegeling en afwerking: Nick Devinck bvba zorgt ervoor. Altijd met een ruime keuze aan de meest hoogstaande materialen. Voor u het weet, ligt u weer héérlijk te relaxen in een lekker, ontspannend bad in de badkamer van uw dromen.

Metsel- en betonwerken

U legt een nieuwe vloer? Zet een bijgebouw? Of staat voor een bouwproject? Dan zorgt Nick DevinckBVBA in Oostende en omgeving voor piekfijne vloer- en metselwerken. Met een uitgebreid gamma aan de beste en duurzaamste materialen, kiest u de stijl en kwaliteit die bij u past. En dankzij duidelijke afspraken en een gedegen project management, wandelt u in een mum van tijd – zonder stress – uw nieuwe leefomgeving binnen.

Een aannemer die doet wat hij belooft? Bel Nick Devinck vandaag nog voor een gratis, vrijblijvende offerte.